TeleGroup Finance u SAM-u

TeleGroup Finance u SAM-u

TeleGroup Finance je u prostorijama Srpske asocijacije menadžera, članovima, menadžerima vodećih domaćih firmi, odrdžao predavanje na temu Aleternativni kanali finansiranja. Trudili smo se da ponudimo najbolje moguće odgovore na pitanja sa kojima se svakodnevno susreću menadžeri iz različitih privrednih grana, a odnose se na to kako omogućiti nesmetano funkcionisanje jednog privrednog društva, kako postići finansijsku ravnotežu, kako planirati likvidnost, kako usklađivati obaveza i potraživanja itd.
Predavanje je činilo nekoliko celina :
Faktoring-nastanak, primena, razvoj,
Domaći i međunarodni faktoring,
Faktoring u svetu i kod nas,
Šta sve možete kombinacijom faktoring proizvoda.

Direktorka TeleGroup Finance, Dragana Stefanović, je posebno istakla važnost poslovnog okruženja i klime, osvrnuvši se na zakone koji su doneti u prethodnim godinama (Zakon o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama, Zakon o izvršenju i obezbeđenju, Zakon o faktoringu),dok je direktorka prodaje Dragana Mizdrak,govorila o načinu funkcionisanja faktoring poslova i primeni različitih proizvoda u zavisnosti od nivoa poslovanja jednog privrednog društva.
Zajednički zaključak bi bio da prostora za rast ima i da kako se srpsko tržište vremenom bude razvijalo tako će i upotreba alternativnih finansijskih instrumenata biti zastupljenija.

BS Finance © 2024, Sva prava zadržana | Izrada sajta Normasoft

Pretraga